Staňte se našimi fanoušky na:

Pilaf po balkánsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rýži omyjeme a zalijeme osolenou vodou. Chvíli ji tak necháme odstát a poté scedíme. Rozehřejeme si olej, přidáme rýži a za stálého míchání osmažíme. Mezitím si zahřejeme vývar z masoxu smíchaný se šafránem. Játra a bílé maso si nakrájíme na kostičky a hodíme je do vývaru. Hrášek a mandle také přidáme do vývaru. Krátce povaříme a pak přidáme rýži. Vaříme na mírném ohni, dokud vše nezměkne. Poté scedíme. Podáváme teplé s jakýmkoliv salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!