Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní gulášek s chlebem

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sádlo rozpálíme, mezitím si nakrájíme cibuli na kostičky. Cibuli smažíme dozlatova. Po té přidáme maso, necháme ho podusit. Ke změklému masu přidáme kostku masoxu, zalijeme pivem, dolijeme dle potřeby vodou (u mě cca půl skleničky vody). Dochutíme majoránkou, kmínem, solí, pepřem, česnekem a sladkou paprikou. Po dochucení zahustíme hladkou moukou případně jíškou. Povaříme a podáváme s čerstvým chlebem. Tip: Pro pikantnější chuť jsem přidala vyuzenou klobásu, která gulášek krásně provoněla a dodala mu výbornou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |11. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
sari |14. května 2013
no 1* Odpovědět
bartovce|14. května 2013
zajímavý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!