Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní plec

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kousky, okořeníme solí, pepřem a gulášovým kořením. Na sádle orestujeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Až je cibule osmažená, přidáme maso a restujeme do jeho zatáhnutí. Poté přidáme žampiony a zasypeme červenou paprikou (je možno i pálivou). Orestujeme a přidáme pivo a vodu. Dusíme do měkka. Zahustíme chlebem a nakonec přidáme ještě na jemno nakrájený česnek (popř. jej můžeme prolisovat)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |24. řijna 2013
dobré Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Petruna |24. května 2013
ukládám a uvařím :) Odpovědět
Aidel |23. května 2013
Mňamka :-) Odpovědět
mamina1985 |20. května 2013
ukládám Odpovědět
Arabela |20. května 2013
Uložila jsem si receptík, díky Odpovědět
Arabela |20. května 2013
Je to mňamka, vyzkouším. :-) Odpovědět
J |20. května 2013
Vyzkousim Odpovědět
Vlasta78 |20. května 2013
dobrý recept Odpovědět
Semyaza |20. května 2013
Zuz - ano dnešní oběd Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!