Staňte se našimi fanoušky na:

Pivovarská jehla

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na malé plátky,naklepeme,osolíme a opepříme je.Játra a slaninu nakrájíme na drobné plátečky,3 cibule na čtvrtky a klobásu na kolečka.Střídavě napichujeme na špejli.Necháme odležet v marinádě připravené z drobně nakrájené kapie,cibule,piva a kečupu.Pečeme na grilu nebo na pánvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

misa.svubova |4. listopadu 2013
ukládám.. Odpovědět
petr.helman.5|18. března 2015
Sem s tím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!