Staňte se našimi fanoušky na:

Pivovarské špízy

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu mírně naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme je do marinády z oleje, bylinek, čili a sojové omáčky. Necháme aspoň 2 hodiny odležet. Játra nakrájíme na menší kousky a každý z nich obalíme do anglické slaniny. Klobásu nakrájíme na kolečka, cibuli na čtvrtky a rozdělíme na plátky, papriku nakrájíme na čtverečky. Napichujeme na jehly v pořadí maso, klobása, cibule, játra ve slanině a červená paprika. Hotové špízy zprudka orestujeme ze všech stran na oleji a dáme do pekáčku i s výpekem. Malinko podlejeme vodou a pečeme zo změknutí masa. Zbylou cibuli a papriku nakrájíme na malé kostičky, přidáme nasekaný česnek a orestujeme na malém množství oleje. Přidáme kečup, čili a stále mícháme. Nakonec zalijeme pivem a vaříme do zredukování tekutiny. Podáváme k jehlám a opečeným bramborám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. května 2015
vyzkouším Odpovědět
piškot |24. března 2015
1+++ Odpovědět
mochomůrka |10. listopadu 2014
mnam mnam Odpovědět
sosik |11. června 2014
Vypada to zajimave, vyzkousim. Odpovědět
Mona22 |7. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Yvajs |20. května 2013
dala bych si hned Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Výborné a krásné fota. Odpovědět
jana.remkova.7 |15. května 2013
ohen, to pivo tam není potom cítit:-) Odpovědět
pavlinf |15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |15. května 2013
To vypadá moc dobře, ukládám... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!