Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza s vepřovou panenkou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku se solí prosijeme na vál, uprostřed uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Postupně přiléváme vlažnou vodu promísenou s olivovým olejem a vypracujeme hladké těsto, necháme ho na teplém místě vykynout. Připravíme plátky panenky, rajčata, česnek, kroužky cibule a mozzarellu nakrájíme na tenké plátky. Vykynuté těsto rozválíme na 3mm plát o velikosti plechu a na plech vyložený pečícím papírem ho přendáme, potřeme drcenými rajčaty. Pizzu poklademe listy špenátu, plátky panenky, rajčaty, cibulí, česnekem a mozzarellou. Osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a pečeme 10-15 minut při 220°.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
Lenny |20. června 2013
panenku mám ráda ve všech podobách Odpovědět
pavlinf |20. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!