Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná vepřová žebírka

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • uzeného, 50 g eidam
  • 100 g uzené
  • 1 ks okurka
  • 1 ks vejce
  • žebírka, 4 ks vepřové

Pracovní postup:

Do žebírek si uděláme kapsu a naplníme ji směsí nakrájené okurky, uvařeného vejce, uzeného masa a sýra. Žebírka si omotáme nebo sešijeme nití a osolíme a opepříme, obalíme v mouce. Na oleji si je zprudka osmahneme a opečeme z obou stran, podlijeme a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |30. června 2013
super:-) Odpovědět
hana.molcarova |30. června 2013
už teď se mi zbíhají sliny určitě je to moc velká dobrota :) Odpovědět
Januse |30. června 2013
výborné Odpovědět
Lenny |30. června 2013
super Odpovědět
Konato |30. června 2013
Dobrota. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!