Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná hovězí roláda

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněné a umyté maso rozkrojíme tak, aby vznikl velký plát masa. Osolíme a lehce naklepeme. Vepřové maso pomeleme spolu s cibulí, přidáme utřený česnek, mletý pepř, mletou červenou papriku a sůl. Směs dobře vymícháme a potřeme s ní plát hovězího masa. Párky nebo uzeninu oloupeme, mrkev a petržel očistíme. Pokrájíme po délce a rozložíme na roládu tak, abychom mohli maso svinout. Pevně svážeme nití, zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!