Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné hrušky 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo utřeme s provensálkou paštikou. Do směsi vmícháme polovinu jemně nasekaných vlašských ořechů a špetku pepře. Na misky rozdělíme brusinkový džem. Dobře vyzrálé, ale pevné hrušky omyjeme, osušíme a překrojíme napůl. Vnitřky opatrně vydlabeme - odstraníme tak jádřinec a současně vytvoříme prostor pro náplň. Dužinu pak potřeme citronovou šťávou. Dutinu naplníme připravenou paštikou, posypeme zbylými ořechy a drceným červeným pepřem. Naplněný základ přiklopíme vrchní částí hrušky a pak ji vložíme do mističky s džemem. Stopku neodstraňujeme, je to pěkná dekorace.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!