Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné papriky vhodné k předkrmu

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Paprikám odkrojíme konce se stopkou, zbavíme je jadérek, vnitřky mírně posolíme a jemně potřeme hořčicí. Máslo vymícháme do pěny, přidáme tavený sýr, nadrobno nakrájenou cibuli a salám, křen, nasekaná vajíčka, jemně osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme, znovu ochutnáme, případně dochutíme solí a pepřem a necháme asi 1/2 hodiny v chladnu odstát. Po určené době směs jemně promícháme a plníme do paprikových lusků. Plněné papriky krájíme trochu šikmo na plátky a podáváme jako předkrm s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |27. května 2013
udělám Odpovědět
Aidel |27. května 2013
Zajímavé, určitě návštěvu nezklamou :-) Odpovědět
Jan |27. května 2013
Podle popisu v receptu je to super mňamka. Uložím a každopádně vyzkouším, Zděnko,díky :-) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
mňam Odpovědět
Yvajs |17. května 2013
zajímavé,skusím Odpovědět
jana.h |17. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Michi |16. května 2013
like Odpovědět
sabuska.rozlivkova|20. června 2013
Super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!