Staňte se našimi fanoušky na:

Pohanková omeleta

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce, bílky a strouhanku rozšleháme ručním šlehačem. Houby nakrájíme na malé kousky, na trošce oleje podusíme a necháme trochu zchládnout. Šunku a petrželku nakrájíme na malé kousky. Rozšlehaná vejce, šunku, petrželku, pohanku, houby smícháme dohromady, podle chuti osolíme. Do rozpáleného oleje nalejeme 1/3 kaše, lžící roztáhneme do kruhu a smažíme z obou dvou stran dočervena. Takto pokračujeme se zbylou kaší. Podáváme se zeleninovým salátem. Místo bílků můžeme dát celé vejce, bílky jsem dala, protože mi zbyly a nechtěla jsem je zmrazovat. Houby jsem měla podušené zmrazené, jen jsem je v mikrovlnce částečně rozmrazila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |11. března 2013
vypadá lákavě a zdravě :-), vyzkouším... Odpovědět
katy9 |1. února 2013
taky zkusím Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!