Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka pro nemocné.

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polévka pro nemocné. Do studené, málo osolené vody dáme na menší kousky nakrájené hovězí maso, očištěného, nakrájeného holuba, jakož i játra, srdíčko i vyčištěný žaludek a polévku na mírném ohni zvolna vaříme 2 hod. Poté ji procedíme a přidáme do ní jemné masíčko z holuba, játra a srdíčko. Je-li polévka příliš mastná, tuk sebereme. Do polévky zeleninu nedáváme. Před podáváním zamícháme do ní žloutek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

beaa |19. května 2013
zajímavé :-) Odpovědět
slavuska |3. května 2013
zajímavé Odpovědět
jebik|23. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!