Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka s vejcem a citronem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vývar přivést k varu, přidat rýži a vařit asi 10 minut. Žloutky šlehat se lžící vody asi 3 minuty do jemné pěny. Přilít citronovou šťávu, šlehat asi minutu a přidat několik lžic horkého vývaru. Vaječnou směs za stálého míchání nalít do vývaru. Polévku ještě zahřát, ale už nevařit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!