Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z čerstvého zelí

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí očistíme,nakrájíme na proužky, vložíme do kastrolu a osolíme. Přidáme máslo, opečeme, pak zalijeme vodou a přivedeme k varu. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit k zelí. Přidáme kmín, rozdrobíme kostky houbového bujónu a vše vaříme doměkka. Do hotové polévky vmícháme rozkvedlané vejce a krátce povaříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |10. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!