Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka ze slepice a vařené zeleniny

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slepici očistíme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření a zvolna ji vaříme. Když je slepice napůl uvařená, přidáme opranou kořenovou zeleninu a cibuli. Slepici uvaříme doměkka. Měkkou slepici vyjmeme, rozkrájíme, upravíme na mísu a ozdobíme nakrájenou zeleninou z polévky. Ke slepici podáváme zelený hrášek, vařenou zeleninu, jablkový nebo brusinkový kompot. Do polévky ze slepice zaváříme třené nočky, kuličky z pěnového těsta, rýži, nudle či pirohy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!