Staňte se našimi fanoušky na:

Babičky rybí polévka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře očištěnou hlavu, ocas, ploutve a ocas dáme do hrnce, přidáme na plátky nakrájenou zeleninu, rozpůlenou cibuli, česnek, sůl a koření. Zalijeme osolenou vodou a zvolna vaříme. Když je maso měkké, polévku přecedíme. Vývar podle chuti přisolíme a vložíme do něj obrané maso z hlavy. Doplníme opraženou houskou a petrželkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!