Staňte se našimi fanoušky na:

Polentové kostky - bezlepkové

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Instantní polentu smícháme s vodou a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme ji asi 1 minutu. Do malého pekáčku s vyšším okrajem s pečícím papírem naneseme hustou kaši a rozetřeme ji gumovou stěrkou, povrch urovnáme a necháme vychladnout asi 30 minut. Ztuhlou polentu opatrně vyklopíme z pekáčku a nakrájíme na kostky. Rozehřejeme máslo a polentu na něm opékáme ze všech stran. Opečenou rozdělíme na talíře a pocukrujeme, ovoce nakrájíme na menší kousky a přidáme k polentě. Dozdobíme sýrem mascarpone a můžeme přidat pár lístků meduňky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!