Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z pivního sýra 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Obě cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ručně nebo za pomoci stolního elektrického šlehače utřeme pivní sýr spolus tvarohem, sardinkami a změlkým máslem. Přidáme nakrájenou cibuli, sladkou i pálivou mletou papriku (v množství podle chuti), pepř, sůl, hořčici a vše zalijeme světlým nebo tmavým pivem. Znovu promícháme a takto připravenou pomazánku přendáme do sklenice nebo jiné vhodné nádoby. Uzavřeme a necháme uležet v chladu. Pivní pomazánku podáváme namazanou na krajíčcích čerstvého chleba nebo na topince. Můžeme ji ještě posypat nakrájeným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!