Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka "houbový kaviár"

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Houby uvaříme v mléce, vyždímáme, pokrájíme a osmažíme na 1 lžíci oleje. Zvlášť na tuku necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme k houbám a krátce podusíme. Vychladlou směs umeleme, smícháme s utřeným česnekem, ochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Mažeme na plátky chleba, sypeme pažitkou. Místo sušených hub můžeme použít žampiony, nevaříme, jen orestujeme na oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!