Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka s vejci.

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo nejdříve necháme změknout při pokojové teplotě. Vejce uvaříme na tvrdo ve vodě se lžičkou soli, aby nám nepopraskala. Uvařená vejce vychladíme a oloupeme. Menší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Z vajec vyjmeme žloutky a vaječné bílky nastrouháme na jemno. V míse smícháme máslo, vaječné žloutky, hořčici, sůl dle chuti a tatarskou omáčku. Nakonec vmícháme nastrouhané bílky a nakrájenou cibuli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |24. května 2013
dobrá pomazánka Odpovědět
monika81v |14. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!