Staňte se našimi fanoušky na:

Pomalu pečená hovězí kližka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) PŘIPRAVÍME SI BBQ OMÁČKU: - chilli papričky zbavíme semen a nakrájíme na jemno, - všechny suroviny na BBQ omáčku smícháme se 125 ml vody. 2) Smícháme si všechno koření na maso. Maso překrojíme na 2 části a rovnoměrně ho obalíme v koření (koření do masa jakoby vmasírujeme). 3) Maso dáme do pekáčku na BBQ omáčku, přiklopíme a pečeme 4-6 hodin na 160 °C. 4) Maso natrháme pomocí dvou vidliček na kousky, jimi naplníme bagetu, přidáme listový salát a chilli papričku a podáváme s BBQ omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |8. řijna 2014
Pokud je po upečení v BBQ omáčce moc tuku, tak ho slijeme. Pokud je BBQ omáčka po upečení moc řídká, ještě ji svaříme na plotně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!