Staňte se našimi fanoušky na:

Pomerančové madlenky v čokoládě

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce a žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru a 100 g rozpuštěného másla. Poté vmícháme i mouku smíchanou s práškem do pečiva. Naplníme formičky na pracny (které vymažeme) a pečeme na 185 °C asi 13 minut. Až trochu vychladnou, namáčíme je z horní strany do čokolády, kterou jsme rozpustili s 20 g másla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Základem úspěchu je kvalitní čokoláda. Odpovědět
Owl|3. prosince 2015
Zdravím, madlenky jsou na pohled vážně hezké, které formy na madlenky vlastníte, prosím? Ty nejvšednější jsou dost ošklivé ty zvlášť na tlapky. V kovovém plechu jsou vždy, si myslím, fajn, ale tyhle jsou ještě prohnutější a mnohem hezčí, skvělé tlapky. Odpovědět
vonaskovajirina|20. řijna 2015
To je netradiční, zkusím..... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!