Staňte se našimi fanoušky na:

Portobello burger 1

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si špenátové pesto: 50 g špenátu dáme do hmoždíře a společně s pekanovými ořechy, česnekem, pecorinem, olivovým olejem a hrubozrnnou solí utřeme do pasty. 2) Připravíme si marinádu: smícháme balsamico, nasekaný rozmarýn, olivový olej, sůl a pepř. 3) Žampion chvíli povaříme a poté ho na 20 minut naložíme do marinády. 4) Hamburgerovou housku rozkrojíme a grilujeme řeznou stranou dolů. 5) Žampion osolíme, opepříme a také grilujeme. Po otočení na něm necháme rozpéct mozzarellu. 6) Oba díly housky pomažeme špenátovým pestem. Na spodní díl dále dáme lístky baby špenátu, žampion a na kolečka nakrájenou cibuli. Přiklopíme a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Můžeme zkusit i obyčejné žampiony. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!