Staňte se našimi fanoušky na:

Pralinky

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme višně a 10 minut je prohříváme v troubě předehřáté na 150°C. Zalijeme je 100 ml višňového likéru, přidáme hřebíčky a marinujeme přes noc. Druhý den hřebíčky odstraníme, višně necháme řádně okapat a nadrobno je nakrájíme. Z višní, marcipánu, pistácií a cukru uhněteme hnotu a uděláme kuličky, chladíme je asi 2 hodiny. Rozehřejeme mléčnou čokoládovou polevu a kuličky v ní smáčíme, pak je obalíme v kakau a dáme na pečící papír zaschnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!