Staňte se našimi fanoušky na:

Pravá jihočeská kulajda

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, uvaříme je v osolené vodě s kmínem a na drobno nakrájenou cibulí a plátkovanými houbami. Jak vše změkne, přidáme mouku, smetanu a krátce povaříme. Pak přidáme rozkvedlané osolené vejce, ocet, sůl a zavaříme. Podáváme ochucené koprem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |12. května 2013
velká dobrota Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!