Staňte se našimi fanoušky na:

Pražma královská na olivovém oleji

Autor receptu: josifek (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Očištěnou a na dva plátky rozdělenou pražmu k. položíme do rozehřátého olivového oleje kůží dolů okořeníme a po několika minutách ji obrátíme a opět okořeníme. Za necelých 10 minut je pražma k. hotová. Stačí ji jen pokapat citronem někdy přidám ke konci i trochu vína a podávám ji nejraději se směsí vařených brambor se špenátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |19. června 2013
neznám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!