Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní řízek na hořčici

Autor receptu: lucahal (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané maso potřít po obou stranách celozrnnou hořčičí. Osmažit z každé strany cca 5 minut na pánvi kam dáme olivový olej spolu s máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |16. července 2013
Moc líbí!:-) Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
i |16. července 2013
děláme podobně Odpovědět
vevet888|17. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!