Staňte se našimi fanoušky na:

Prosciutto e melone

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nákrájejte meloun i se šlupkou na menší půlměsíce. Odkrojte šlupku. Každý kousek obalte šunkou nebo šunku jednodušše naskádejte doprostřed talíře. Doporučuji prosciutto typ “prosciutto dolce“ (neboli sladké – značky např. San Daniele nebo Parma). Dobrý meloun se pozná tak, že když si k němu přičichnete, tak ucítíte silné a sladké aroma.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |21. prosince 2013
zajímavé a určitě dobré Odpovědět
vilemina |25. listopadu 2013
Moje oblíbená kombinace. Odpovědět
Šuldeska |22. řijna 2013
To bude určitě dobré - vyzkouším. Odpovědět
wieruska |30. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!