Staňte se našimi fanoušky na:

Provensálské pečené brambory na hrubozrnné soli

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáč vysypeme solí a provensálským kořením. Nahoru položíme neoloupané brambory a pečeme je 20 minut v troubě na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |2. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Peggy89 |8. prosince 2013
vypadají dobře Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!