Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh marinovaný

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykuchanou a omytou rybu nakrájíme na porce, mírně osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Ocet svaříme s bobkovým listem a novým kořením, pak jej vlijeme do dřevěné nádoby, jejíž stěny jsme potřeli utřeným česnekem. Když zálivka vychladne, nalijeme ji na opečenou rybu. Po 24 hodinách můžeme podávat na stůl. Takto připravená ryba vydrží v chladu i několik dnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |28. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!