Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle s tymiánem

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejeme na 200°C, horkovzdušný oběh ale nepouštíme, zbytečně maso vysušuje. Plech vyložíme papírem na pečení. Očištěnou, vyvrženou a omytou rybu zvenčí i zevnitř lehce nasolíme a necháme odpočívat na připraveném plechu, než se trouba nahřeje. Z citronu nakrájíme klínky a do břišní dutiny každé ryby dáme po 2 z nich. Dovnitř ryb rozdělíme také tymián a skoro všechno máslo, zbytek pak nakrájíme na malé kousky a poklademe jimi horní část ryby. Plech s rybami zasuneme do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut. Po vyndání necháme 2 minuty odpočinout na plechu a podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |22. července 2013
like Odpovědět
petr.helman.5|13. března 2015
Dobrůtka Odpovědět
alena.bartunkova.180|24. července 2013
pstruha mám ráda, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!