Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na roštu

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Marináda: ½ hrnku bílého suchého vína 1/4 hrnku medu ¼ hrnku sójové omáčky 2 stroužky česneku ¼ hrnku olivového oleje Filátka potřeme marinádou a v chladu necháme odležet přes noc. Grilujeme 5 – 6 minut z každé strany. Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |28. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!