Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh s mandlemi

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, umyté pstruhy osolíme a poprášíme moukou. V pánvi rozehřejeme olej a lžíci másla, pstruhy opečeme z každé strany asi 3 min. Pak je přendáme do zapékací mísy a dopečeme v předehřáté troubě, asi 10 min. Na másle opražíme mandle, přidáme citronovou štˇávu. Podlijeme trochou vody, osolíme, zamícháme, podusíme. Rybu přelijeme mandlemi až na talíři. Servírujeme s brambory posypané petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |9. září 2014
Na přípravu ryby je vhodné používat jen čerstvé bylinky a lehce solit kvalitní mořskou solí. Odpovědět
holub|28. ledna 2015
pstruh je výborná ryba Odpovědět
milion|11. srpna 2014
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!