Staňte se našimi fanoušky na:

Rumové vlašské ořechy - nepečené

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozinky namočíme do rumu, ořechy umeleme najemno se sušenkami. Okapané a osušené rozinky nasekáme nožem na drobné kousky a přidáme je k ořechům. Přidáme moučkový cukr a čokoládu rozpuštěnou s tukem, promícháme na vláčnou hmotu a necháme chvíli ztuhnout. Mírně ztuhlou hmotu vtlačíme do plastové formy ve tvaru půlek ořechů a dáme ji vychladit. Ořechy vyklepneme z formy, rovnou vrchní část potřeme čokoládovou polevou a zdobíme půlkami jader vlašských ořechů. Hotové ořechy necháme ztuhnout na mřížce v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!