Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá játrová paštika

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Malou cibulku oloupeme a ostrým nožem pokrájíme nadrobno. Na pánvi rozpustíme lžičku másla a takto připravenou šalotku necháme zpěnit. Přidáme podrcené jalovčinky, husí játra nakrájená na menší kousky, čerstvý tymián a vše ještě narychlo orestujeme. Zalijeme koňakem a společně lehce podusíme. Pak směs necháme mírně zchladnout, přendáme ji do mixéru a rozmixujeme na jemnou hmotu. Do paštiky po částech přidáme i hodně změklé máslo. Můžeme je také předem rozpustit. Podle potřeby osolíme a ochutíme drceným barevným pepřem. Dáme do vhodné misky a necháme v chladu ztuhnout. Podáváme s čerstvým pečivem nebo opečenými toasty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!