Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlé domácí hamburgery

Autor receptu: volcikova.jarmila (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rychlé domácí hamburgery Nejprve si z mletého masa, česneku, soli, pepře, majoránky (případně trochu chilli na dochucení), vejce, worcestrové omáčky a strouhanky vytvarujeme placky do hamburgerů. Pokud nemáme opravdu kvalitní mleté maso, děláme raději větší placky, jelikož se potom scvrknou na polovinu. Smažíme na oleji dozlatova. Housky na hamburgery dáme na chvilku do trouby aby byli krásně křupavé. Poté si připravíme dresing z dijonské hořčice, majonézy a trochy česneku. Dresingem housky potřeme. Nakonec skládáme hamburger v pořadí houska, dresing, sýr, salát, dresing, maso, dresing, rajče, sýr, dresing, houska. Aby se nám hamburgery dobře jedli můžeme je uprostřed propíchnout špejlí. :) Dobrou chuť. :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!