Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý pstruh na másle

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba pstruhy řádně očistíme,osušíme,rozřežeme po délce,ale nedokrojíme,osolíme,pokapeme citonovou šťávou,polijeme máslem a posypeme kmínem.Takto připravené pstruhy opečeme na rozehřáté pánvi s máslem po obou stranách.Hotové posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!