Staňte se našimi fanoušky na:

RYBÍ FILÉ DUŠENÉ S FENYKLEM

Autor receptu: janackacka (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlízy fenyklu očistíme, opláchneme, necháme okapat, nakrájíme je na plátky a podusíme na rozehřátém másle. Rybí filé nakrájíme na větší kostky, poprášíme moukou, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. Podušené řezy fenyklu zalijeme smetanou a prohřejeme. Potom přidáme rybí filé, nádobu přiklopíme a na střením plameni ponecháme asi 10 minut dusit doměkka. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |8. září 2013
koupila jsem jednou fenykl a pak hledala recept co z něho udělám, samotnou mě překvapilo jak je to vynikající, opravdu se toho nebojte Odpovědět
piskotka |5. září 2013
dobré Odpovědět
H-D |5. září 2013
asi chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!