Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé po ďábelsku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Paprikový lusk očistíme a spolu s petrželkou jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregano, olej a pepř. Směsí potřeme porce masa, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme rybu plátkem citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, krokety nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vladenka |31. května 2013
dobré a zdravé. Receptů na ryby moc není, tak se hodí. Odpovědět
junkie09 |31. května 2013
uloženo Odpovědět
Sofii |1. května 2013
To se mi moc líbí! Odpovědět
ohen |14. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!