Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízový džus

Autor receptu: 0.-.0 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Množství vody a cukru +1litr rybízového protlaku. Opraný rybíz semeleme i se stonky na mlýnku na maso.V části vody rozvaříme cukr,zbylou vodu a rybízový protlak,dobře rozmícháme,naplníme do lahví a sterilujeme při 75°C 3/4 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oj |22. května 2014
p.Ivano,ano i stonkama...i já to dělám takto už rokyyyy Odpovědět
planeta |21. května 2014
zajímavý recept, ráda vyzkouším, ale i se stonkama? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!