Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízová čokoláda od Vilemíny

Autor receptu: vilemina (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybízovou čokoládu použijeme stejně jako brusinky, má i stejnou polohustou konzistenci. Omyté a stopek zbavené kuličky rybízu nasypeme do hrnce spolu s cukrem a vaříme asi 20 minut. Přidáme 60 g hořké čokolády a tři velké lžíce kakaa, promícháme a opět povaříme. Chceme-li rybízovou čokoládu použít nasladko, můžeme přidat trochu rumu, chceme-li ji použít naslano, přidáme trochu balsamica. Plníme do menších skleniček, uzavřeme, otočíme. Potřebuje nejméně jeden týden proležet, aby se chutě propojily.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vilemina |12. září 2014
Dělá se švestková čokoláda, taky s jablky. Odpovědět
evinecka|11. srpna 2014
bylo by možné použí i jiné ovoce? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!