Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový nákyp s jablky

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutou rýži rozvařit s mlékem na kaši a nechat vychladnout. V míse utřít změklé máslo, cukr a žloutky, vmíchat rýži, šťávu z půlky citrónu, špetku soli. Nakonec lehce vmíchat pevně ušlehaný sníh z bílků. Do máslem vymazané zapékací mísy dát polovinu rýžové směsi, poklást oloupanými a na plátky pokrájenými jablky, posypat rozinkami, pokrájenými ořechy a dát druhou vrstvu rýžové směsi. Vložit do předehřáté trouby a upéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kattyr |6. března 2013
Velmi jednoduché a chutné Odpovědět
JanaB |5. března 2013
Moc dobré, také dělám. Odpovědět
Aidel |5. března 2013
Mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!