Staňte se našimi fanoušky na:

Račci v pršutu

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z větších čerstvých ráčků vyjmeme zadečky z krunýře a odstraníme střevo. Zadečky zabalíme do plátků pršutu a spojíme párátkem. Prudce je osmahneme na horkém oleji a odložíme na teplý talíř. Na zbytku oleje podusíme slaninu nakrájenou na kostičky spolu se spařenými, oloupanými a na kostičky nakrájenými rajčaty. Přidáme víno, drobně nasekaný česnek, pepř, sůl a petrželku. Krátce povaříme a přidáme pršutové závitky s ráčky, aby se také ještě chvíli povařily.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!