Staňte se našimi fanoušky na:

Ragú a la Bolognese - originál

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pro 4 osoby potřebujeme: 500g těstovin Spaghettini Barilla, 500g mletého hovězího masa, 3 lžíce extra panenského olivového oleje Dante, 1 střední cibule, 1 střední mrkev,1 malý celer,700 ml rajčatového pyré Mutti, oregano, tymián,bazalka,1/2 skleničky bílého vína, sůl,pepř,100g sýra Parmigiano Najemno nasekáme cibuli, mrkev a celer. Na olivovém oleji orestujeme zeleninu, přidáme mleté maso, bylinky a rajčatové pyré. Přilijeme bílé víno. Dusíme asi 25 minut. Dochutíme solí a pepřem. V osolené vodě s kapkou olivového oleje uvaříme špagety dle návodu. Špagety smícháme v pánvi s připraveným boloňským pyré. Podle potřeby dochutíme solí. Podáváme zasypané parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!