Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová omáčka s mletým masem vhodná na těstoviny

Autor receptu: honzapetrik91 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olivovém oleji a cibulce si osmahneme mleté maso. Nejlépe hovězí. Okořeníme. Není nutné použít pouze kari, sůl a bazalku, můžeme použít libovolné další druhy. Když je maso hotové, přidáme loupaná krájená rajčata z konzervy. Povaříme. Nakonec přidáme česnek, lehce necháme povařit a podáváme. Omáčka je velmi chutná na všechny druhy těstovin. Můžeme i posypat sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |4. září 2013
Určitě vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!