Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská omáčka; recept podle Babičky Aničky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce vložíme máslo, rozpustíme, přidáme hladkou mouku, osmažíme do žluta, přidáme vývar (studený), zamícháme a přivedeme k varu. Přidáme kečup, protlak, koření a povaříme cca 30 min. Před koncem varu přidáme skořici. Necháme přejít varem a dochutíme cukrem, solí a octem, či citronovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jarda a Míša|6. února 2013
Děvčata...bez urážky,ale vaření asi moc času nevěnujete....,rajská bez kořenové zeleniny není rajská!!! A navíc kečup! Bože,kdo tyto recepty píše???Mne jako vyučeného kuchaře toto uráží!!! Díky bohu,že mám ženu,která jídlo nešidí. Mějte se fajn.Jarda Odpovědět
pod.jiri|6. února 2013
p.Alena má pravdu, tohle není rajská omáčka podle našich babiček Odpovědět
miladarich|6. února 2013
vy jste nějaká chytrá p.Aleno,je to normální postup rajské omáčkya ne nějaky blaf -kořeněná zelenina-neděláme svíčkovou a jěště s perníkem.fůj.asi moc vařit neumíte. Odpovědět
ferry.koprda|6. února 2013
Babiččina rajská byla z čerstvých rajčat a se smetanou, Já umím bohudík vařit podle babičky,takže si rady vím. Mladé maminky které hledají v těchto receptech inspiraci tak pro ty by bylo vhodné psát postup podrobně a CELÝ !!! Váš recept je uboze nedokonalý- co s masem ?? proč studený vývar?? proč vařit 30 minut?? to bude připálené!- Než to napíšete tak si to alespoň po sobě přečtěte. Váš recept a koupená polévka v pytlíku vyjde na stejno Odpovědět
alena.zelinkova.77|6. února 2013
Těšila jsem se na "pravou" rajskou z kořenové zeleniny, zahuštěnou strouhaným perníkem. Babička Aničky bude asi hodně mladá a moderní s nedostatkem času. Této "rajské" dávám přídomek RYCHLO či FOFR. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!