Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská polévka

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupeme cibulku, nakrájíme na drobno. Lehce necháme zesklovatět, přidáme trošku mouky a vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme vlažnou vodou a přivedeme k varu. Přidáme masox, rajský protlak, koření (bobkový list, nové koření, hřebíček) povaříme asi 20 minut. Dochutím solí, cukrem. Já osobně do polévky dávám rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

rikabe |13. května 2013
Rajskou já ráda, už aby byla sezona rajčat :) Odpovědět
candlemania |12. května 2013
David :-) však není podmínkou dávat rýži, každý ať dá podle chuti - i v receptu napsáno že já osobně dávám rýži, my to tak prostě máme rádi, k omáčce zase jedině kolenka a k omáčce s masem jedině knedlík :-) ale nevidím proč hned že tam nemá co dělat :-) Odpovědět
david.kruml.1 |12. května 2013
rajská je super ale rýže tem nemá co dělat takhle se vařilo ve školní jídelně v 70tých letech děkuji nemusím Odpovědět
A |12. května 2013
dobrá polívečka Odpovědět
candlemania |12. května 2013
díky holky :-) je to super rychlovka. protlak mám vždy nějaký a nic víc vlastně není potřeba, tak je to super Odpovědět
eviti |12. května 2013
dělám podobnou Odpovědět
mnamka|20. listopadu 2013
tuhle určitě vyzkouším, opravdu jednoduchý recept:) Odpovědět
PetryAnetka|27. srpna 2013
Taky takhle dělávám a nám moc chutná ale dávám těstovinovou rýži Odpovědět
Michaela Vavrlová|13. května 2013
rajskou polévku jsem ještě nedělala,tak vyzkouším ;o) Odpovědět
šupina73|13. května 2013
zítra uvařím,mám z loňska domácí rajský protlak Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!