Staňte se našimi fanoušky na:

Řapíkatý celer

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

OMELETA Velmi dobré jsou nasládlé řapíky celeru krátce osmahnuté s cibulí ve vaječné omeletě. Můžeme do ní zapéct kousky rybího masa a nebo stačí jen osolit, doplnit máslem, popřípadě špetkou muškátového květu. Moc dobrá je kombinace s jemnými sýry. Ozdobíme listy fenyklu a listy řapíkatého celeru. SALÁT Očištěnou hlívu natrháme na menší kousky a na rozpuštěné slanině s cibulí houbu jemně opečeme. Jen na chvíli do pánve přidáme kousky nakrájených řapíků celeru, osolíme a opepříme. Z jogurtu nebo zakysané smetany, kečupu a utřeného česneku si připravíme dresing, kterým salát na talíři ochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!