Staňte se našimi fanoušky na:

Recekt-Äggtoddy (švédský vaječňák)

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Recept na pravý švédský velikonoční vaječný koňak: Recekt-Äggtoddy Na 1 vejce vezmeme lžičku moučkového cukru a 6 cl vína. Směs protřepeme v šejkru s rozdrceným ledem a přecedíme do malých skleniček - "napoleonek". Můžeme oddělit žloutky od bílků, bílky ušlehat zvlášť a vmíchat je až do protřepané směsi. Hotový nápoj ozdobíme špetkou strouhaného muškátového oříšku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!