Staňte se našimi fanoušky na:

Recept T-bone steak

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si vezmeme plátky masa, ty si osolíme, okořeníme drceným pepřem a potřeme částí oleje. Dáme je do ledničky na 4-6 hodin odležet. Rozehřejeme si gril a uleželé maso vložíme na rošt. Plátky pečeme doměkka a podle potřeby je potíráme zbylým olejem. T-bone steak podáváme s bramborami pečenými v alobalu a čerstvou zeleninou. Poznámka: T-bone steak, jak už název napovídá, je hovězí maso s kostí ve tvaru písmene T. Na jedné straně kosti je svíčková, na druhé roštěná.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |23. května 2013
dobrota Odpovědět
Jan |15. dubna 2013
Vypadá to moc hezky, vyzkouším... Vždy jsem si myslel, že takhle vypadá skopové... :-) :-) :-) Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Zkusím uvařit ;-) Odpovědět
zuzi |19. února 2013
dobrota Odpovědět
petr.helman.5|7. února 2013
Když se to fakt umí je to mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!